Starfields
Elektronica componenten

Componenten

Elektronica componenten

Starfields’ is gespecialiseerd in het uit voorraad leveren van een uitgebreid scala aan passieve elektronicacomponenten als pin headers, female headers, box headers, IC-sockets, D-sub connectoren, DIP- en TACT-switches, terminal blocks, wire-to-board connectoren, RJ-sockets, etc. Ook diverse typen leds, kwartskristallen en glaszekeringen kunnen uit voorraad worden geleverd).

Speciale componenten en producten op klantenspecificatie

Wij kunnen voor u op zoek naar één-op-één equivalenten van bestaande componenten, waardoor u in veel gevallen flink op de inkoopkosten kunt besparen. Ook producten op klantenspecificatie zijn mogelijk, zoals bijvoorbeeld pin headers met afwijkende maatvoering.

Samengestelde kabels

In samenwerking met gespecialiseerde fabrieken kunnen we kabels-op-maat leveren, volledig volgens de door u opgegeven specificaties. Dit kunnen verlerlei soorten kabels zijn, zoals bijvoorbeeld bandkabel, coax-kabel, USB-kabel, etcetera. De te bestellen aantallen beginnen, afhankelijk van het type kabel, meestal bij 500 of 1000 stuks.

Ons streven: kwaliteit en snelle levering voor een scherpe prijs

Starfields’ streeft continu naar het leveren van producten met een optimale prijs/kwaliteit-verhouding: ondanks het feit dat de prijzen in veel gevallen zeer concurerend zijn, hebben onze producten een gedegen en reproduceerbare kwaliteit. Alle door onze toeleveranciers gebruikte grondstoffen voldoen aan de RoHS richtlijn en worden niet gewonnen in de zogenoemde conflictgebieden (DRC conflict-free materials).