Starfields

elektronica
componenten
op maat

Productiehulpmiddelen en ESD-beveiliging

Productiehulpmiddelen / ESD‑beveiliging

Productiehulpmiddelen

Starfields’ levert diverse productiehulpmiddelen voor de elektronica, zoals knip- en grijptangen (Xuron USA), buig- en snij-apparatuur (Olamef Italië), tijdelijke soldeermaskers (latex soldeermasker, polyimide tape) en precisie-pincetten.

ESD-veilige verpakkingszakken

Voor het verpakken van voor elektrostatische ontlading gevoelige elektronicaproducten is een ruim assortiment aan ESD-shielding bags (met en zonder ziplock-sluiting) en vochtwerende ESD-veilige moisture barrier bags leverbaar. De zakken kunnen worden geseald, zijn scherp geprijsd en voldoen aan de IEC norm 61340-2-3.

Persoonlijke ESD-beveiliging

Voor de persoonlijke ESD-beveiliging van de medewerkers is er een assortiment polsbanden (metaal en wasbaar textiel), hielbandjes en ESD-werkkleding leverbaar, alsmede testapparatuur voor polsbandjes en ESD-schoeisel.

Werkplaatsinrichting

Voor het creëren van een ESD-Protected Area (E.P.A.) bieden we verschillende typen elektrisch dissipatieve tafel- en vloermatten aan, alsmede ESD-veilige werkplaatsstoelen, aardingsmaterialen, schoonloopmatten, testapparatuur, ionisatie-apparatuur en speciale schoonmaakmiddelen. Tevens leveren we ESD-veilige systemen voor opslag en intern transport, zoals dissipatieve stapelcontainers en metalen (draadschap-) trolleys en stellingen.

Ons streven: kwaliteit en snelle levering voor een scherpe prijs

Starfields’ streeft continu naar het leveren van producten met een optimale prijs/kwaliteit-verhouding: ondanks het feit dat de prijzen in veel gevallen zeer concurerend zijn, hebben onze producten een gedegen en reproduceerbare kwaliteit. Alle door onze toeleveranciers gebruikte grondstoffen voldoen aan de RoHS richtlijn en worden niet gewonnen in de zogenoemde conflictgebieden (DRC conflict-free materials).