Starfields

elektronica
componenten
op maat

Assortiment

Activiteiten

Elektronica componenten

Starfields’ is gespecialiseerd in het uit voorraad leveren van een uitgebreid scala aan passieve elektronicacomponenten als connectoren, sockets, headers, switches, schroefterminals en leds. Ook diverse typen glaszekeringen en kwartskristallen kunnen uit voorraad worden geleverd.

Productie en verpakking

Starfields’ levert tevens diverse productiehulpmiddelen voor de elektronica, zoals buig- en snij-apparatuur, tijdelijke soldeermaskers (afdektape en-dots, latex soldeermasker), litzedraad en handgereedschappen. Voor het verpakken van voor elektrostatische ontlading gevoelige elektronicaproducten is een ruim assortiment aan ESD-verpakkingszakken aanwezig.

Speciale componenten

Wij kunnen voor u op zoek naar één-op-één equivalenten van bestaande componenten, waardoor u in veel gevallen flink op de inkoopkosten kunt besparen. Ook producten op klantenspecificatie zijn mogelijk, zoals bijvoorbeeld pin headers met afwijkende maatvoering.

Samengestelde kabels

In samenwerking met gespecialiseerde fabrieken kunnen we kabels-op-maat leveren, volledig volgens de door u opgegeven specificaties. Dit kunnen verlerlei soorten kabels zijn, zoals bijvoorbeeld bandkabel, coax-kabel, USB-kabel, etcetera. De te bestellen aantallen beginnen, afhankelijk van het type kabel, meestal bij 500 of 1000 stuks.

Ons streven

Starfields’ streeft continu naar het leveren van producten met een optimale prijs/kwaliteit-verhouding: ondanks het feit dat de prijzen in veel gevallen zeer concurerend zijn, hebben onze producten een gedegen en reproduceerbare kwaliteit. Voor zover niet uit voorraad wordt geleverd maken wij duidelijke afspraken met onze afnemers omtrent de levertijd en doen wij vervolgens ons uiterste best ons aan de gemaakte afspraken te houden. Een tevreden klant is ons uiteindelijk streven.